Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Tietoa Happy Angler Klubista

 

Happy Angler Klubiin liittyminen

Happy Angler Klubiin liittyminen on ilmaista eikä se sido tai velvoita jäsentä mihinkään. Liittymislomakkeella kysytään pakollisina tietoina sähköpostiosoite, nimi, osoite ja matkapuhelinnumero. Lisäksi jäseneksi liittyvän tulee keksiä itselleen salasana. Myöhemmin klubilaisen Omat sivut -osiossa voi vapaaehtoisena tietona täydentää syntymäajan.

Kirjautuminen Happy Angler Klubin Omat sivut -osioon tapahtuu sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Kirjautumisosoitteena käytetään sitä osoitetta, joka on klubin liittymislomakkeeseen annettu. Jos klubilainen muuttaa sähköpostiosoitettaan, kirjautumisosoite pysyy silti alkuperäisenä. Klubitiedotteet, tilausvahvistukset ym. toimitetaan kuitenkin aina voimassaolevaan sähköpostiosoitteeseen. Liity Happy Angler Klubiin tästä ».

Klubiviestintä

Happy Angler Klubi perustuu jäsenviestintään ja liittymällä Klubiin tulemme lähettämään Klubitiedotteita ajankohtaisista uutisista ja eduista pääsääntöisesti sähköpostilla sekä toisinaan matkapuhelimeen.

Klubitiedotteet lähetetään automaattisesti kaikille klubilaisille. Klubitiedote voi sisältää tuotesuosituksia ja -tietoja, tarjouksia, etukuponkeja, asiantuntijahaastatteluita ja -artikkeleita, käyttäjäkokemuksia sekä muita kiinnostavia ja tarpeellisia tiedotteita. Klubitiedote on jäsenviestintää ja oleellinen osa Happy Angler Klubin toimintaa, siksi sen vastaanottamisen voi peruuttaa ainoastaan päättämällä jäsenyyden. Lisätietoa jäsenyyden päättämisestä löydät täältä ».

Klubitiedotteiden vastaanottamista ei voi peruuttaa muutoin kuin päättämällä klubin jäsenyyden.

Klubietujen ja -palvelujen kohdentaminen

Happy Angler Klubi- ja verkkokauppajärjestelmä kerää tietoja ja analytiikkaa Klubilaisten verkkokauppaselailusta, ostoksista, tuotearvioinneista jne. Kerättyä tietoa käytetään asiakastietojen hallinnassa ja käsittelyssä sekä etujen ja palvelujen kohdentamiseksi Happy Angler Klubin jäsenille sekä muille asiakkaille. Kävijätietoa ei luovuteta Hong Kong -konsernin ulkopuolisille osapuolille. Happy Angler Klubin jäsenten saama personoitu tuotesuosittelu ja tuote-ehdotukset sekä tuoteinformaatio perustuvat suurelta osin verkkokaupan ja myymälöiden kävijädataan ja sen analysointiin.

Tietojen keruusta ja säilytyksestä voit lukea tarkemmin rekisteriselosteesta »

Happy Angler Klubin tarjousehdot
Ehdot voimassa 6.5.2019 alkaen

Happy Angler Klubi tarjoaa jäsenilleen vaihtuvia rahanarvoisia etuja. Edun yhteydessä on mainittu, mihin asti kyseinen etu on voimassa. Edun voi lunastaa ainoastaan Happy Angler Klubin jäsen kirjautumalla sisään verkkokauppaan omilla tunnuksilla.

Etujen voimassaoloaika vaihtelee. Osa tarjouksista on voimassa rajoitetun ajan ja osa on voimassa toistaiseksi. Toistaiseksi voimassa olevista tarjouksista puhutaan jäljempänä nimellä ”Pysyvät Klubiedut”.

Happy Angler pidättää oikeuden tuote-erien loppumiseen. Edun voi lunastaa ainoastaan ostoksen yhteydessä, eikä sitä hyvitetä jälkikäteen, mikäli ostoksen yhteydessä ei ole tunnistautunut Happy Angler Klubilaiseksi.

Etua ei voi lunastaa jälkikäteen, mikäli tuotetta ei ole tarjousaikana saatavilla. Pidätämme oikeuden muuttaa Pysyvien Klubietujen valikoimaa tai tarjoushintoja ilman eri perusteluja. 

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja