Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Happy Angler Klubi – edut heti käyttöön!


Happy Angler Klubi on hyödyllinen jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle. Se tarjoaa sinulle klubietuja ja toiminnallisuuksia, joita et muuten saa. Klubiin liittyminen on helppoa ja ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Täytä vain Happy Angler Klubin rekisteröintilomakkeeseen tietosi (sähköpostiosoite, nimi, osoitetiedot ja matkapuhelinnumero ja keksi itsellesi salasana. Voit erota Happy Angler Klubista koska tahansa ilman velvoitteita tai seuraamuksia.

Liittyessäsi Happy Angler Klubiin sinulle luodaan henkilökohtaiset käyttäjätunnukset, jotka oikeuttavat sinut Happy Angler Klubin etuihin. Käyttäjätunnuksella tunnistaudut edut lunastaaksesi verkkokaupassa.


Liity Klubiin >>

Happy Angler Klubin edut

  • Pysyviä klubitarjouksia sekä vaihtuvia ja ajankohtaisia tarjouksia vain Klubilaisille.
  • Kiinnostavia klubiuutisia, asiantuntijoiden vinkkejä ja tuotetietoa
  • Ilmainen toimitus yli 150 €verkkokaupan tilauksiin. Yli 75 € tilauksiin toimitus vain 3,90 €. Ilmainen toimitus koskee ainoastaan Noutoa Postista, Matkahuollosta tai Postin
    pakettiautomaatista (6,90 €).

Klubiviestintä

Happy Angler Klubiin kuuluva jäsenviestintä tulee sinulle sähköpostilla ja toisinaan myös matkapuhelimeen. Klubiviestit sisältävät vain klubilaisille tarkoitettuja tuotesuosituksia ja -tietoja, klubitarjouksia, etukuponkeja, asiantuntijahaastatteluita ja -artikkeleita, käyttäjäkokemuksia sekä muita kiinnostavia ja tarpeellisia klubitiedotteita.
Klubiviesti on olennainen ja erottamaton osa Happy Angler Klubin toimintaa. Siksi sen vastaanottamisen voi peruuttaa ainoastaan päättämällä jäsenyyden. Lisätietoa jäsenyyden päättämisestä näet alempana olevasta kappaleesta "Klubijäsenyyden päättäminen". 


Klubijäsenyytesi päättäminen


Happy Angler Klubin jäsen voi koska tahansa päättää jäsenyytensä ilman minkäänlaisia sitoumuksia tai velvoitteita. Jäsenyyden päättäminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sähköpostitse asiakaspalveluumme, osoitteeseen asiakaspalvelu@happyangler.fi

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja