Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista tilauksiin ja verkkokaupan henkilöstön toimintaan

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille erittäin tärkeää, ja me Happy Anglerillä teemme kaikkemme, jotta kalastus- ja veneilytuotteiden hankinta olisi jatkossakin turvallista. Happy Anglerin henkilökunta, varasto sekä logistiikkakumppanit noudattavat tarkasti THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) asettamia suosituksia infektion leviämisen estämiseksi mm. tehostetun käsihygienian osalta. Haluamme tehdä meidän osamme tartunnan leviämisen estämiseksi samalla varmistaen henkilöstömme hyvinvoinnin, joten myös suurin osa Happy Anglerin työntekijöistä on siirtynyt etätöihin, mutta olemme silti täällä teitä varten.

Verkkokauppamme asiakaspalvelu on auki normaalien aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 9.00-15.00.
Puhelimitse 075 3255 750, (Puhelun hinta 5,59 snt/min + pvm, sis. ALV)
Asiakaspalvelumme sähköposti on asiakaspalvelu@happyangler.fiOnko verkkokaupasta turvallista tilata?


Kuluttajat saattavat olla huolissaan tarttumisriskistä paketin välityksellä. THL linjaa aiheesta seuraavasti:

“Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa.” THL

THL:n mukaan koronavirus ei tartu lähetysten välityksellä eikä yhtään tartuntaa tavaroiden kautta ole todettu.

Verkkokauppamme tilaukset kerätään, pakataan ja lähetetään Postin keskusvaraston toimesta ja varastolla noudatetaan äärimmäistä hygieniaa sekä tilojen desinfiointia. Posti on antanut lisäksi ohjeistuksen koko henkilöstölleen hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja korostaa sen merkitystä.

Vaikutus tilauksien toimituksiin

Kotimaan lähetysten kulkuun koronavirustilanteella ei tällä hetkellä ole vaikutusta eli paketit kulkevat normaalisti. Paketin voi edelleen noutaa automaateista ja noutopisteistä, tai vaihtoehtoisesti paketille voi myös valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen.

Toimitamme kotiinkuljetuksella tilatut tilaukset haluttuun osoitteeseen ilman lähikontaktia. Kotiinkuljetuksella toimitettavan paketin luovutuksessa Postin tai Matkahuollon kuljettaja ei pyydä kuittausta vastaanottajalta, vaan kuljettaja kuittaa lähetyksen. Lähetystä ei myöskään luovuteta vastaanottajalle käteen, vaan kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen.

Ajantasaiset tiedot ja poikkeusohjeet Postin sekä Matkahuollon verkkosivuilta.

Tuotteiden saatavuus ja varastotilanne

Keskusvarastomme on runsaasti tuotteita. Ajantasaisen varastotiedon näet tuotesivuilta.

Lähteet: Posti, Matkahuolto, DHL ja Experience Commerce Finland

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja