Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Yritysinfo

 
Happy Angler (ent. Hong Kong -kalastusverkkokauppa) on kalastukseen erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimassa on eri sesongista riippuen 10 000 – 15 000 tuotenimikettä. Valikoimastamme löytyy kaikki tutut suomalaiset ja kansainväliset merkkituotteet sekä omia laadukkaita private label -tuotteita. Pitkä kokemuksemme kalastuksesta ja tehokkaasta ostotoiminnasta pitää huolen siitä, että tarjoamme asiakkaillemme paitsi kiinnostavimpia uutuuksia myös ikivihreitä kestosuosikkeja – aina mahdollisimman edulliseen hintaan. Motivoitunut henkilökuntamme sekä asiantunteva asiakaspalvelumme täydentää toimintamme konseptin: Yksikään ongelma ei ole meille liian iso tai liian pieni ratkottavaksi!

 
Kuulumme ruotsalaiseen Rusta-konserniin, jonka viime vuoden liikevaihto oli n. 700 m€. Meillä on 150 kivijalkamyymälää neljässä eri maassa, joista 24 sijaitsevat Suomessa. Happy Angler -verkkokauppa on lokalisoitu neljälle eri kielelle, ja toimitamme satoja tilauksia päivittäin yli 40 maahan. Ruotsinkielinen sivustomme toimii osoitteessa www.happyangler.se, venäjäksi palvelemme osoitteessa www.happyangler.ru , ja englanninkieliset, ulkomailla asuvat asiakkaamme käyttävät sivustoamme https://www.happyangler.com.
 

Verkkokaupan asiakaspalvelun yhteystiedot:

 
075 3255 750 (arkisin 9-15)
Puhelun hinta 5,59 snt/min + pvm, sis. ALV
asiakaspalvelu@happyangler.fi

 
Mikäli sinulla on kysyttävää kivijalkamyymälöiden tuotteista tai valikoimista, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan haluamaasi tavarataloon.
Tavaratalojen yhteystiedot löytyvät täältä. 

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja