Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Polarisoidut aurinkolasit ja kalastuslasit

alakategoria_ylakuva

Verkkokauppamme valikoimasta löydät sopivat aurinkolasit kalastukseen, ulkoiluun ja jokapäiväiseen käyttöön. Laadukkaat aurinkolasit tekevät kalastusreissustasi miellyttävämmän, kun ne suojaavat silmiäsi auringon säteiltä ja etenkin veden heijastuksilta.

Etenkin keväällä, kun hankiloisto alkaa, on hyvä suojata silmät. Pilkkiessä loiste korostuu ja pilkkijä voi kärsiä nopeastikin lumisokeudesta tai migreenistäkin.

Meiltä löydät tyylikkäitä street -henkisiä laseja, sekä kaareutuvilla linsseillä olevia laseja. Kaareutuvilla linsseillä olevia laseja suosittelemme erityisesti veneileville ja paljon vesillä oleville, sillä kaareutuva linssi antaa laajemman suojan heijastumia, sekä tuulta vastaan. Kalastuslasit suojaavat etenkin aloittelevaa kalastajaa koukuilta.

Polarisoiva ominaisuus poistaa heijastavan kiilteen esimerkiksi juuri vedestä. Näkömukavuutesi paranee, kun heijastukset vähenevät. Myös linssien värillä on väliä:
- Harmaan linssin läpi värit näkyvät luonnollisina. Hyvä yleisväri linsseille ja näin näet esimerkiksi vieheiden värit oikein.
- Ruskea linssi parantaa kontrasteja, mutta sävyt muuntuvat hieman. Tehokas heijastumia vastaan.
- Keltainen linssi kirkastaa näkökenttää. Hyvä valinta kalastukseen esimerkiksi sumuiselle tai kostealle säälle. Toimii parhaiten myös ilta- ja aamuhämärässä.

alakategoria_ylalistaus

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja