Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Valitse ensin tarvittavat valinnat (väri, koko tms.) nähdäksesi tuotteen saatavuuden
Verkkokauppa:

Marttiini Eräkokki veitsisetti

269,99 €

alk. 10 € /kk »

Lisää tuote:
Saatavuus:

Verkkokauppa: Saatavilla (toimitusaika 1-3 arkipäivää)

Myymälä: Ei tällä hetkellä saatavilla

Esittely » Lisämateriaalit » Toimitustavat »

Marttiini Eräkokki veitsisetti

Tuotenumero: 6416885086949

Marttiini Eräkokki veitsisetti sekä upea nahkakäärö veitsien säilytykseen! Laadukas, kattava ja tyylikäs veitsisetti, joka soveltuu niin kalastajalle, eränkävijälle sekä ihan vain kotikokille, joka kaipaa veitsiltään hyvää tasapainoa, laatua ja hän arvostaa kotimaista veitsiosaamista. Sarja sisältää kokkiveitsen, filetin, puukon, pikkupuukon ja kalapiikin, hiomakiven sekä nahkakäärön veitsien säilytyksee

• Ruostumaton teräs 8Cr14MoV
• Lämpökäsitelty koivu ja nahka
• Setti sisältää neljä veistä, kalapiikin ja hiomakiven
• Mukana myös nahkainen veitsikäärö
• Valmistettu Suomessa
• Kokkiveitsi: Terä: 14 cm / Kokonaispituus: 25,5 cm, Filetti: Terä: 15,5 cm / Kokonaispituus: 27 cm, puukko: Terä: 9,5 cm / Kokonaispituus: 21 cm, Pikkupuukko: Terä: 8 cm / Kokonaispituus: 19,5 cm

”Muotoilijana haluan helpottaa ihmisten arkea. Minulle on tärkeää suunnitella tuotteita, joita haluan myös itse käyttää. Eräkokki-sarja on monikäyttöinen kokonaisuus, joka puhuttelee – näitä veitsiä on ilo käyttää. Marttiinin laatu ja teräosaaminen ovat omaa luokkaansa, joten veitsisarjan yhteistyökumppanin valinta oli minulle itsestäänselvyys.”
- HARRI KOSKINEN Muotoilija

”Ensikosketus veitseen, työvälineeseen, merkitsee kokille samaa kuin viulistille tai kitaristille omaan instrumenttiinsa – sen täytyy tuntua fantastiselta! Kun veitsi on hyvin suunniteltu, kohdistuu sen voima oikein, ja veitsen käyttö on miellyttävää. Eräkokkiveitsissä tuntuma ja käytännöllisyys on optimoitu joka tarkoitukseen.”
- PEKKA TERÄVÄ Keittiömestari

Harri Koskisen suunnittelema Eräkokki-veitsisarja on retki- ja mökkikeittiön verraton viisikko. Sarjan säntillisen puhtaat linjat on suunniteltu palvelemaan tunnollisesti funktiota ja ergonomiaa. Kauniin ulkoasun ja käytännöllisyyden harmoninen liitto sekä kestävät luonnonmateriaalit takaavat sen, että Eräkokki-veitsiä on ilo käyttää kerta toisensa jälkeen. Oivallus, joka sysäsi veitsisarjan suunnittelun alkuun, syntyi käytännön tarpeesta: tarpeesta pitää kaikki tärkeimmät retkikeittiössä tarvittavat työvälineet aina mukana siltä varalta, että luonto päättää tarjota vieraalleen arvokkaita antimiaan. Lopputuloksena on sarja kauniin puhdaslinjaisia veitsiä kompaktissa paketissa – toimivaa muotoilua, joka kestää aikaa.

Korkealaatuisen Eräkokkiveitsisarjan voi ojentaa ylpeydellä vaikka lahjaksi.

Tuotemerkki Marttiini
Takuuaika 3-vuotta

Marttiini Eräkokki veitsisetti
Pikazoom: vie kursori kuvan päälle

tuotesivu_vasenkuva

Tuotearviot » Kysymykset & vastaukset »

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja
>