Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Vakuumikoneet ja vakuumipussit

alakategoria_ylakuva

Happy Angler verkkokaupasta löydät laadukkaat vakuumikoneet. Vakuumiin eli tyhjiöön pakattuna kaikki luonnosta keräämäsi arvokkaat saaliit säilyvät tuoreina jopa viisi kertaa pidempään kuin tavallisilla säilytysmenetelmillä, kuten erilaisiin säilytysrasioihin tai tavallisiin pusseihin pakkaamalla.

Elintarvikkeiden vakumoinnissa eli tyhjiöpakkaamisessa on lukuisia etuja. Vakumointi on ensinnäkin nopeaa ja kätevää. Tämän lisäksi sen avulla säästetään rutkasti tilaa jääkaapissa ja pakastimessa, kun vältytään pakkaamasta elintarvikkeita korkeisiin ja epäkäytännöllisiin rasioihin. Vakumointi estää myös makujen tarttumisen tyhjiöpakattuihin elintarvikkeisiin muista elintarvikkeista. Tärkeänä etuna on myös se, että tyhjiöpakkaaminen parantaa pakastettavien elintarvikkeiden säilyvyyttä huomattavasti. Menetelmää voidaan käyttää myös ruoka-aineiden nopeaan marinointiin, ja vakumoinnin avulla ainekset marinoituvatkin jopa muutamassa minuutissa.

Vakuumikoneen käyttö

Vakuumikone on näppärän pienikokoinen ja helppo kuljettaa myös mukana retkillä. Koneen käyttö on yksinkertaista: pussi täytetään ruoka-aineella ja ilma poistetaan pussista koneessa olevalla voimakkaalla imulla. Pakkaus suljetaan tiiviisti, minkä ansiosta tuote pysyy pitkään tuoreena. Bakteereiden kasvu pysähtyy, sillä ne vaativat happea lisääntyäkseen. Tyhjiö myös ehkäisee pakastettaessa jäähileen muodostumisen pussiin. Vakumoidun ruoan voi lämmittää joko mikroaaltouunissa tai hiljaa poreilevassa vedessä. Vakuumikone on helposti puhdistettavissa käytön jälkeen.

alakategoria_ylalistaus

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja