Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Pilkkiminen ja talvikalastus

alakategoria_ylakuva



Pilkkiminen on ehdottomasti suosituin talvikalastusmuoto. Eikä ihme, mikä olisi sen mukavampaa kuin istua kevätjäällä pilkillä auringon paistaessa. Harrastuksena pilkkiminen on edullinen ja siihen pääset helposti mukaan. Tarvitset vain kairan, pilkkivavan, siiman, perukkeen ja pilkin. Kannattaa myös hankkia kannettava kaikuluotain jolloin pilkkimisestä tulee huomattavasti hauskempaa sekä tehokkaampaa.

Jäillä liikkuessa varmista oma turvallisuutesi! Pidä aina vähintään naskaleita kaulassa, kelluntapuvun ollessa päällä pysyt pinnalla jos tiput jäihin ja pysyt myös kuivana. Lue vinkit jäillä liikkumiseen tästä.

Jos haluat valmiin paketin voit hankkia pilkkisetin, jossa siima ja pilkki tulevat mukana. Pilkkisarjat ovat kätevä tapa aloittaa talvikalastuksen kuningaslaji. Ne ovat myös hyvä lahjaidea kalastuksesta kiinnostuneelle.

Tiesitkö muuten, että onkiminen ja pilkkiminen ovat jokamiehenoikeuksia, joiden harjoittamiseen ei kalastuslain mukaan tarvitse lupaa. Poislukien kuitenkin lohi- ja siikapitoisten vesistöjen koski- ja virtapaikat ja vesialueet, joissa kalastus on kielletty muun säädöksen tai määräyksen nojalla.

alakategoria_ylalistaus

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja