Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Virvelit ja kalastussetit

alakategoria_ylakuva

Happy Angler valikoimasta löydät valmiiksi kasatut kalastussetit. Nämä setit ovat loistava valinta kalastuksen aloittamiseen, mutta setti on hyvä valinta myös uudenlaisen kalastustyylin opetteluun. Seteistä löydät myös pidempään kalastaneelle mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Osassa seteissä on myös siimat puolattuna valmiiksi kelalle.

Avokelasetit

Avokela eli haspeli on loistava valinta heittokalastukseen. Se vaatii hieman enemmän opettelua, kuin umpikelalla kalastus, mutta tarjoaa myös enemmän ominaisuuksia.

Näistä avokelaseteistä löydät varmasti sopivan jigikalastukseen, hauenkalastukseen ja yleiseen heittelyyn. Osassa seteissä on myös siimakin valmiiksi puolattuna. Jotkin vavat ovat malliltaan teleskooppisia, jolloin ne soveltuvat erityisesti vaikkapa vaelluskalastukseen.

Hyrräkelasetit

Hyrräkelaseteistä suurin osa on vetouisteluun käytettäviä vetosettejä. Ne sisältävät jämerän vavan ja kelan, jotka kestävät vedon tuomaa rasitusta. Osassa on myös vetouisteluun sopiva monofiilisiima valmiiksi puolattuna.

Umpikelasetit

Umpikela on ehdottomasti suosituin kelatyyppi, kun kalastusharrastus aloitetaan. Umpikelan käyttö on nopea oppia ja sillä on vaivaton heittää. Umpikelaseteissä on siima valmiiksi puolattuna kelalle.

alakategoria_ylalistaus

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja