Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

North Outdoor

alakategoria_ylakuva

North Outdoor on suomalainen tuotemerkki. Jokainen vaate, yksityiskohta ja käyttötarkoitus on suunniteltu Suomessa, pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin, jokaiselle vuodenajalle. North Outdoorin pääraaka-aine on merinovilla. North Outdoor kantaa vastuunsa merinovillan ja tuotemerkin eettisyydestä sekä ekologisuudesta. Tuotteiden villa on mulesing-vapaata ja tekstiilit Ökö-Tex-sertifioituja. Vaatteissa käytetyt merinovillalangat ovat Woolmark-sertifioituja. North Outdoor pitää hiilijalanjälkensä mahdollisimman kevyenä tekemällä pieniä ja suuria valintoja luonnon puolesta.

Merinovillasta valmistettu vaate vähentää tekstiiliteollisuuden muovikuormaa. Materiaali tarjoaa itsessään ne samat ominaisuudet, joita urheiluvaatteiden suunnittelijat ovat tavoitelleet jo vuosia. Merinovilla on hengittävä, kevyt ja lämmin. Antibakteerisuuden ansiosta hajut eivät tartu vaatteisiin. Merinovillakuitu on ohut ja joustava verrattuna perinteiseen pohjoisen lampaan villaan. Poikkeuksellisen rakenteen vuoksi merinovillasta voidaan valmistaa hyvin ohuita ja pehmeitä neuloksia. Merinovillavaatteet soveltuvat erinomaisesti ulkoilu-, urheilu- ja arkikäyttöön.

Merinovilla kaipaa pesua hyvin harvoin, koska villakuitu hylkii likaa luonnostaan. Vaatteen tärkein huoltotoimenpide on silloin tuuletus.

alakategoria_ylalistaus

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja