Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Valitse ensin tarvittavat valinnat (väri, koko tms.) nähdäksesi tuotteen saatavuuden
Verkkokauppa:

Raymarine Dragonfly 5 PRO yhdistelmälaite (ei sis. anturia)

529,99 €

alk. 19 € /kk »

Lisää tuote:
Saatavuus:

Verkkokauppa: Saatavilla (toimitusaika 1-3 arkipäivää)

Myymälä: Ei tällä hetkellä saatavilla

Esittely » Lisämateriaalit » Toimitustavat »

Raymarine Dragonfly 5 PRO yhdistelmälaite (ei sis. anturia)

Tuotenumero: 723193823132

tuotesivu_esittelykuva

Muista myös näytönsuojat ja asennustelineet!

Happy Angler -kalastusverkkokaupasta löydät merkki -ja mallikohtaiset näytönsuojukset. Valikoimassamme on myös suositut RAM:min telineet, asennustarvikkeet sekä suosituimpien brändien kaapelit. Tutustu laajaan valikoimaan tästä.

Suosittu Raymarine Dragonfly -sarja on tuttu monelle kalastajalle, eikä suotta! Se tarjoilee erinomaisia ominaisuuksia haluttuun hintaluokkaan! Dragonfly PRO yhdistelmälaitteet sisältävät kaksitaajuuksisen CHIRP DownVision kaikuluotaimen sekä WiFi-yhteyden, jolla voit jakaa kaikukuvan suoraan älylaitteesi näytölle!

Raymarinen palkittu CHIRP DownVision -teknologia tarjoaa kalastajille niin aidon näkymän vedenalaiseen maailmaan, että sillä on oikeutetusti nimi Visionality! Koe Visionality-teknologian tarjoama tarkkuus ja katsele veneesi alapuolella avautuvaa vedenalaistan maailmaa. Valokuvamaisen tarkka kuva pohjarakenteista CHIRP DownVision™-teknologian avulla, jonka lisäksi yksittäisten kalojen erottaminen palaparvista on huomattavasti normaalia kaikuluotainta helpompaa. Dragonfly 5 PRO sisältää perinteisen kaikuluotaimen CHIRP-teknologialla sekä CHIRP DownVision kaikuluotaimen.

Dragonfly-kaikuluotaimissa käytetään laajakaistaista CHIRP-teknologiaa, joka on harppaus tulevaisuuteen. Laajakaistaisen CHIRP-teknologian avulla veteen välitetään enemmän luotainsignaaleja, minkä ansiosta Dragonfly voi tulkita kohteita tarkemmin, löytää enemmän kaloja ja kuvata rakenteita vertaansa vailla olevalla selkeydellä.

Jokasään näyttö - erittäin kirkas näyttö, joka takuulla ei huurru! Dragonflyn LCD-näyttö näyttää tarkalta joka suunnasta. Kompakti pallonivel-kiinnitysjärjestelmä tekee asennuksesta helppoa. Voidaan helposti päivittää saatavilla oleviin pallonivel-kiinnitysjärjestelmiin (esim. RAM).

Dragonfly PRO -malleissa on sisäänrakennettu Wi-Fi. Kalastajat voivat lähettää suoratoistona Dragonfly-luotainkuvaa suoraan älypuhelimeen tai tablettiin Raymarinen Wi-Fish™-mobiilisovelluksella. Wi-Fish-sovellus tuo Dragonfly-luotainkuvat suoraan kämmenellesi! Voit myös kelata taaksepäin ja tallentaa luotainkuvia ja jakaa niitä verkossa ystävien kanssa. Lataa ilmainen Wi-Fish sovellus iOS tai Android laitteellesi (WiFi yhteys, iOS7 tai Android 4.0 tai uudempi) ja muunna älypuhelimesi tai tablettisi Dragonfly PRO yhdistelmälaitteen lisänäytöksi!

• Näytön koko 5"
• Näytön tarkkuus 800 x 480 WVGA-näyttö
• CHIRP-kaikuluotain ja CHIRP DownVision kaikuluotain
• Wi-Fish sovellus
• WiFi
• microSD -korttipaikka x 1
• Karttavaihtoehdot: Navionics, C-MAP 4D
• IPX6 ja IPX7 suojaus
• Kielet: Suomi, Ruotsi Englanti, Venäjä, Bulgaria, Tanska, Ranska, Islanti, Korea, Brasilia, Kiina, Hollanti, Saksa, Italia, Norja, Turkki, Arabia, Kroatia, Kreikka, Japani, Puola, Espanja

Pakkaus sisältää:
• Dragonfly 5 PRO
• Asennusteline

Huom! Ei sisällä anturia!

Tuotemerkki Raymarine
Takuuaika 12kk

Raymarine Dragonfly 5 PRO yhdistelmälaite (ei sis. anturia)
Pikazoom: vie kursori kuvan päälle

tuotesivu_vasenkuva

tuotesivu_alalistaus

Vene-elektroniikkatuotteiden huolto ja tuki:

C-MAP, Lowrance, Simrad, Navionics ja MotorGuide:

09-27904665
lowrance@opm.fi

Humminbird, Minn Kota:

014 8207722
service@normark.fi

Deeper:

045 1381857
info@wakefishing.com
Garmin:

0800-913381
marinesupport@garmin.fi

Raymarine:

020 7619937
support.fi@raymarine.com

Tuotearviot » Kysymykset & vastaukset »

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja