Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Valitse ensin tarvittavat valinnat (väri, koko tms.) nähdäksesi tuotteen saatavuuden
Verkkokauppa:

Shimano Calcutta Conquest hyrräkela

479,99 €

alk. 18 € /kk »

Esittely » Lisämateriaalit » Toimitustavat »

Shimano Calcutta Conquest hyrräkela

Tuotenumero:

tuotesivu_esittelykuva

Muista hankkia kelaan myös laadukas siima!

Siima on erittäin tärkeä osa onnistunutta kalastuskokemusta! Valikoimastamme löydät parhaat siimat eri tarpeisiin, aina kilpailukykyiseen hintaan.

Lue kalastajien tuotesuosituksia ja tutustu valikoimaan tästä.

Shimano Calcutta Conquest on Shimanon lippulaivamalli, kun puhutaan pyöreäpäätyisistä hyrräkeloista. Äkkiseltään se näyttää samalta, kuin aikaisemmat Calcutta-mallit, mutta pian huomaat siinä tärkeitä parannuksia, joilla tämä "iso kala/iso viehe"-sotakone nousee uudelle tasolle.

Jarrusysteemi on vaihdettu ja samalla myös ulkoinen jarrunsäätö on poistettu, siimanohjain on synkronoitu puolan liikkeiden kanssa ja välitys on 6.2:1. Jarrussa on myös nyt räikkä siimaa ulosvedettäessä! Näiden uudistusten lisäksi Calcutasta löytyvät tutut Shimano-patentit, kuten Hagane runko, MicroModule vaihteisto, X-SHIP, S3D puola, 12 S-ARB laakerit jne. Calcutta on taidonnäyte, mitä tulee kalastusvälineiden tekniseen kehitykseen. Samalla sen muotoilu on hyvin klassista ja Calcutasta saa pitävän otteen. Calcutta Conquest on valintasi, kun käytät isoja vieheitä, kuten jerkkejä, shadeja, jerkbaitteja ja spinnereitä. Calcutta Conquest on tietenkin valmistettu Shimanon tehtailla Japanissa.

Ominaisuudet:

• X-Ship. Shimano -kelan X-Ship -ominaisuus tarkoittaa, että koneiston kriittiset osat on tuettu molemmista päistään tarkasti omille paikoilleen. Käytössäsi on näin ollen rutkasi voimaa sekä vääntöä, jonka huomaat, kun taistelet ennätyskalaasi vastaan!
• Hagane-runko. Hagane-runko varmistaa kelan varmatoimisuuden, vaikka kela on suuren rasituksen alla. Koneiston ja koko kelan toiminnan kannalta on äärimmäisen tärkeää, ettei runko taivu missään kalastustilanteessa.
• Micro Module Gear - Puhtaasta alumiinista kylmätaottu pääratas, jonka hampaat ovat erittän pienet, jolloin päärattaan kitka on saatu hyvin pieneksi ja näin ollen myöskin välykset saatu minimiin. Pienien hampaiden ansiosta rattaat ovat koko ajan kiinni toisissaan, jolloin sekä kelan herkkyys ja tuntuma paranee huomattavasti. Tähän pystyy vain Shimano!
• S A-RB -laakerit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. A-RB laakerin pinta on kovempi kuin normaalilla laakerilla, jolloin sen vierintävastus on pienempi. Lisäksi tämä laakerityyppi kestää korroosiota huomattavasti teräksistä paremmin. Lisäksi S-tyypin laakeri on suljettu, jolloin lika ei pääse laakerille.
• S3D (Shimano Stable Spool Design). Uudenlainen puolanrakenne vähentää puolan värähtelyjä heitettäessä, mikä parantaa kalastustuntumaa entisestään
• Super Free System (SF) on suunniteltu vähentämään puolan kitkaa heiton aikana. SF-systeemissä pinion-ratas on tuettu kuulalaakerilla, jolloin heitettäessä kitkaa muodostuu vähemmän ja lisäksi pinion-ratas ja puolanakseli ovat täydellisessä linjassa keskenään.
• Compact Body runkosuunnittelu, tämän kokoluokan kela on fyysisesti tavanomaista kompaktimpi, jolloin sitä on miellyttävämpi käyttää
• Takaliikkeetön laakeri
• SVS Infinity -heittojarrujärjestelmä koostuu neljästä keskipakovoimalla toimivasta jarrupalasta. Jarrupaloja voi säätää pika-avauksella toimivan sivulevyn kautta ja myöskin kelan ulkopuolella sijaisevasta hienosäätimestä. Jokaisen jarrupalan voi kytkeä käyttöön tai pois käytöstä ja tässä jarrussa säätöalue on todella laaja.

Tuotemerkki Shimano
Hyrräkelan kalastustapa Heittokalastus
Kapasiteetti m/mm 255/0,25
Kätisyys Oikea, Vasen
Laakerien määrä 12+1
Paino g 330
Profiili Pyöreäpäätyinen
Takuuaika 2-vuotta
Välitys 6,2:1
kelan malli CTCNQ300A, CTCNQ301A

Shimano Calcutta Conquest hyrräkela
Pikazoom: vie kursori kuvan päälle

tuotesivu_vasenkuva

Megalist anchor

kelan malli: CTCNQ300A

022255220613
Saatavuus:

Verkkokauppa: Saatavilla (toimitusaika 1-3 arkipäivää)

Myymälä: Ei tällä hetkellä saatavilla

Lisää tuote:

479,99 €

Tuotemerkki: Shimano, Kapasiteetti m/mm: 255/0,25, Välitys: 6,2:1, Laakerien määrä: 12+1, Kätisyys: Oikea, Profiili: Pyöreäpäätyinen, Paino g: 330, Hyrräkelan kalastustapa: Heittokalastus, Takuuaika: 2-vuotta

kelan malli: CTCNQ301A

022255220620
Saatavuus:

Verkkokauppa: Ei saatavilla

Myymälä: Ei tällä hetkellä saatavilla

Lisää tuote:

479,99 €

Tuotemerkki: Shimano, Kapasiteetti m/mm: 255/0,25, Välitys: 6,2:1, Laakerien määrä: 12+1, Kätisyys: Vasen, Profiili: Pyöreäpäätyinen, Paino g: 330, Hyrräkelan kalastustapa: Heittokalastus, Takuuaika: 2-vuotta

tuotesivu_alalistaus

Kelojen sekä vapojen huolto ja tuki:
Okuma, Patriot, Savage Gear:

09-27904653
huolto@opm.fi

Abu Garcia, Berkley, Penn, Mitchell:

020-7306990
PUR-HUOLTO@purefishing.com
Daiwa:

0400 725 670
service@daiwa-scandinavia.com

Lew´s::

044-5068220
service@nordicsports.fi

Tuotearviot » Kysymykset & vastaukset »

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja
>