Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikuluotaimet

spotti_benefitbar_alapuolella

Tilaa nyt yli 25€ ja saat tilauksen ilman toimituskuluja! Hyödynnä myös messutarjoukset!

Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai Hong Kong -myymälästä.

Kampanja voimassa 6.-.16.2.2020. (Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90 - 10,90 €.) Messutarjoukset voimassa 16.2.2020 asti tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää!


alakategoria_ylakuvaKaikuluotaimet johtavat sinut parhaille kala-apajille. Edullisimmat mallit näyttävät pohjan muodot ja veden syvyyden ja kehittyneemmissä malleissa on jo niin tarkkoja näyttöjä, että voit kirjaimellisesti seurata vieheesi ja kalasaaliin liikkeitä tarkalta näytöltä ja uitta vieheesi juuri siihen kohtaan, jossa tärppi tapahtuu!

Tästä voit tutustua monipuoliseen valikoimaan kaikuluotaimia ja tilata haluamasi mallin nopealla toimituksella juuri sinulle sopivaan noutopaikkaan. Jos et ole varma sopivasta mallista, kannattaa kaikuluotaimet järjestää tähtien perusteella. Näin löydät suosituimmat mallit, joita muut kalastajat suosittelevat ja voit luottaa siihen, että olet tekemässä hyvää valintaa. Valikoimastamme löydät mm. suositut Lowrance ja Garmin kaikuluotaimet.

alakategoria_ylalistaus

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja