Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

benefitbar_tuotesivu

Valitse ensin tarvittavat valinnat (väri, koko tms.) nähdäksesi tuotteen saatavuuden
Verkkokauppa:

MotorGuide Xi3 Saltwater 55lbs keulasähkömoottori

1 529,99 €

1 659,99 €

alk. 54 € /kk »

Lisää tuote:
Saatavuus:

Verkkokauppa: Saatavilla (toimitusaika 1-3 arkipäivää)

Myymälä: Ei tällä hetkellä saatavilla

Esittely » Lisämateriaalit » Toimitustavat »

MotorGuide Xi3 Saltwater 55lbs keulasähkömoottori

Tuotenumero: 022697021090

Motorguide Xi3 keulasähkömoottori – suunniteltu kalastajille!

• Käyttövarma ja luotettava
• Hiljainen, mutta voimakas
• Tarkka hallinta
• Helppokäyttöinen
• 12 V
• Työntövoima 55lbs / 24,95kg
• Rikipituus 60" / 152cm
• Langaton GPS kauko-ohjain
• Uudistettu entistä kevyempi nosto- ja laskumekanismi
• 3-lapainen Machete-potkuri

Pinpoint GPS vie hallinnan tarkkuuden seuraavalle tasolle! Pinpoint saavuttaa uskomattoman tarkan suorituskyvyn käyttämällä äärimmäisen täsmällisiä GPS-vastaanoton ja tarkan hallinnan algoritmeja. Pienen ja helppokäyttöisen kaukosäätimen avulla voidaan hallita seuraavia ominaisuuksia:

• Ankkuri: Pitää veneen paikoillaan kiinteässä GPS-koordinaatissa ja muistiin voidaan tallentaa jopa kahdeksan paikkaa. Ankkuri-tilassa suunnan ohjausta voidaan käyttää veneen siirtämiseen mihin suuntaan tahansa 1,5m askelin.
• Kurssin lukitus: Ohjaa venettä toivottuun kompassisuuntaan.
• Reitti: Tallentaa ja toistaa jopa kahdeksan reittiä, joiden kunkin pituus voi olla jopa 6,4km.
• Vakionopeudensäädin: Säilyttää GPS-nopeuden kurssia tai reittiä pitkin kuljettaessa.

HUOM! Muista suorittaa kompassin sekä keulalinjan kalibrointi ohjeen mukaisesti ensimmäisellä käyttökerralla! Ilman kalibrointia esim. taivasankkurin tarkkuus ei ole paras mahdollinen.

Xi3 on suunniteltu ylittämään nykypäivän kalastajan odotukset. Se on suunniteltu olemaan luotettava ja kestävä jokapäiväisessä käytössä. Langattomat ominaisuudet ovat heti käyttövalmiit ja niiden avulla kalastaja saa käyttöönsä moottorin tarkan hallinnan kaikkialla veneessä. Lisäksi moottorin toiminta on silkinpehmeää ja hiljaista.

Huippuunsa kehitetty ohjauksen vaihteisto on luotettava, hiljainen ja suorituskyvyltään tarkka. Moottorin erittäin tehokas elektroniikka on täysin suojattua vedeltä ja pölyltä. Suojapiiri ehkäisee moottoriyksikön vaurioitumisen, jos potkuri juuttuu kiinni. Uusi komposiittiakseli selviää mistä tahansa sen eteen tulevasta esteestä. Se taipuu, muttei taitu, siksi sillä on elinikäinen takuu. Uusi digitaalinen teknologia tarjoaa kestävää, vähemmän kuumenevaa tehoelektroniikkaa, joka on 50% entistä tehokkaampaa. Se myös kerää ja varastoi energiaa, joka tavallisesti kadotetaan lämpönä. Parantunut tehokkuus tarkoittaa pidempää käyttöaikaa ja akun lataamista harvemmin. Digitaalinen nopeudensäätö mahdollistaa voiman käytön pehmeästi ja asteittain. Moottorin etupaneelissa on LED-valot, joista kalastaja näkee moottorin avaintoimintojen tilat kaikissa valaistusolosuhteissa. Parannetussa kiinnitysjärjestelmässä on ajateltu sekä muotoilua että käyttötarkoitusta. Pohjassa on eloksoitua alumiinia korroosion estämiseksi. Laitteistokomponentit ovat kauttaaltaan ruostumatonta terästä, mukaan lukien erittäin luja vipumekanismi. Käyttövoima kytketään automaattisesti pois päältä kun moottori on yläasennossa.

MotorGuiden tarina sai alkunsa 60-luvulla Yhdysvalloissa, kun kekseliäs kalamies nimeltään G.H. Harris sai ajatuksen. Pieniä sähkömoottoreita oli silloinkin saatavana, mutta ne olivat kömpelöitä käyttää. Harris kehitti nykyajan kehittyneiden MotorGuide-mallien edelläkävijän. Moottorin, joka kuljetti venettä uistelunopeudella ja jota oli helppo ohjata. Jo vuosien ajan MotorGuide on asettanut alan standardit uusien innovaatioiden, tarkan suunnittelun, erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden tuloksena. Nykyisin MotorGuiden sähkömoottorit tunnetaan ympäri maailmaa tinkimättömästä laadustaan, niin ammattimaisten kilpakalastajien, kuin vannoutuneiden harrastajienkin keskuudessa.

• 50 vuotta kehityksen kärjessä! Digitaaliset sähkömoottorit ovat MotorGuiden läpimurto, jonka sähköisten uistelumoottorien laatuun on luotettu jo yli 50 vuoden ajan.
• Ensiluokkaiset materiaalit! MotorGuide-sähkömoottorien kestävä maine perustuu huolella valittujen metalliseosten ja komposiittimateriaalien käyttöön kaikissa rakenneosissa. MotorGuide-moottorista ei löydy halpoja muoviosia!
• Täysin suojattu digitaaliyksikkö! MotorGuiden digitaaliyksikkö on koteloitu täysin vesitiiviiseen epoksirunkoon, joka suojaa järjestelmää lämmöltä, kosteudelta, korroosiolta ja iskuilta (makea- ja merivesimallit).
• Viileämpi käynti, pidempi toiminta-aika! MotorGuiden digitaaliset moottorit muodostavat merkittävästi vähemmän lämpöä ja niillä on huomattavasti pidempi toiminta-aika kuin analogisilla malleilla.
• Moottorit on varustettu mikrokytkimellä, joka toimii merkittävästi
pienemmällä virran voimakkuudella kuin perinteiset moottorit,
vähentäen akun kuormitusta.
• Parempi hyötysuhde ja pitkäikäisempi moottori. Säätöyksikkö on sijoitettu uistelumoottorin alayksikköön, varmistaen parhaan hyötysuhteen ja virrankulun.
• Pidempi akun kesto lisää kalastusaikaa. MotorGuiden legendaarinen nopeudensäätö pidentää akun kestoa ja mahdollistaa pidemmät kalareissut.
• Kaikuluotainhäiriöt ovat historiaa. Digitaalimallien selkeä rakenne ja puhdas signaalinkäsittely vähentävät johtoja, transistoreita ja kytkimiä, jotka aiheuttavat kaikuun häiriöitä analogisissa moottoreissa.
• Äänettömämpi, tasaisempi käynti. Nopeudensäätö tottelee pehmeästi ja äänettömästi, kuljettaen sinut lähemmäksi kaloja.

Tuotemerkki MotorGuide
Takuuaika 2 vuotta

MotorGuide Xi3 Saltwater 55lbs keulasähkömoottori
Pikazoom: vie kursori kuvan päälle

tuotesivu_vasenkuva

tuotesivu_alalistaus

Vene-elektroniikkatuotteiden huolto ja tuki:

C-MAP, Lowrance, Simrad, Navionics ja MotorGuide:

09-27904665
lowrance@opm.fi

Humminbird, Minn Kota:

044-4250570
service@normark.fi

Deeper:

045 1381857
info@wakefishing.com
Garmin:

0800-913381
marinesupport@garmin.fi

Raymarine:

020 7619937
support.fi@raymarine.com

Tuotearviot » Kysymykset & vastaukset »

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja