Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

spotti_benefitbar_alapuolella

Tammikuun talvikalastustuoteale. Talvikalastus-kategorian tuotteet -10%!

Alennuksen saat koodilla: SOPULI24012020. Alennukset normaalihintaisista tuotteista.


Valitse ensin tarvittavat valinnat (väri, koko tms.) nähdäksesi tuotteen saatavuuden
Verkkokauppa:

Garmin GPSMAP 8410xsv yhdistelmälaite

2 829,99 €

2 999,00 €

alk. 99 € /kk »

Lisää tuote:
Saatavuus:

Verkkokauppa: Tilaustuote (5-10 arkipäivää)

Myymälä: Ei tällä hetkellä saatavilla

Esittely » Lisämateriaalit » Toimitustavat »

Garmin GPSMAP 8410xsv yhdistelmälaite

Tuotenumero: 753759213428

tuotesivu_esittelykuva

Muista myös näytönsuojat ja asennustelineet!

Happy Angler -kalastusverkkokaupasta löydät merkki -ja mallikohtaiset näytönsuojukset. Valikoimassamme on myös suositut RAM:min telineet, asennustarvikkeet sekä suosituimpien brändien kaapelit. Tutustu laajaan valikoimaan tästä.

Garminin 10-tuumainen kosketusnäytöllinen yhdistelmälaite, jossa Full HD IPS (In-plane Switching) -näyttö.

Niin urheilukalastajat, huviveneilijät, purjehtijat kuin purjehduskilpailijatkin vaativat vakavasti otettavia varusteita. Tämän helppokäyttöisen ja helposti asennettavan GPSMAP® 8410xsv -karttaplotteri-/luotainyhdistelmän suorituskyky vastaa MFD-laitetta yhdistelmäkoossa. Siinä on 10" tuuman Full HD IPS -kosketusnäyttö, joka takaa laajan katselukulman, erinomaisen selkeyden ja luettavuuden auringonvalossa myös polarisoiduilla aurinkolaseilla. Useita näyttöjä voi asentaa tasoon vierekkäin lasinäyttömuotoon tai niitä voi upotusasentaa. Tukee luonnostaan kaikkia Garmin-luotaintoimintoja. Tukee täysin verkkokäyttöä NMEA 2000® -yhteyden ja Garmin Marine Networkin kautta. Sisältää ANT®- ja Wi-Fi®-yhteyden.

Garmin SailAssist™ -ominaisuus antaa tärkeitä purjehdustietoja ja näyttää kilpailua edeltävän opastuksen SmartMode™-asemanhallinnan kautta saat tarvitsemasi tiedot nopeasti käyttöösi yhdellä kosketuksella.

NMEA 2000- ja Garmin Marine Network- verkon kautta voi koota helposti täyden veneilyelektroniikkasarjan, joka sisältää esimerkiksi tutkan, automaattiohjauksen, kameroita, laitteita ja eteenpäin suunnatun luotaimen, jota voi hallita karttaplotterista ja jonka voi jakaa useaan näyttöön. Lisäksi ainutlaatuinen OneHelm™-järjestelmämme koordinoi monia kolmansien osapuolten valmistamia veneilytuotteita, jotta voit hallita järjestelmiä, kuten digitaalista kytkentää, valaistusta ja vakautusta, kätevästi karttaplotterin näytössä.

GPSMAP® 8410xsv -karttaplotterissa on erittäin tehokas suoritin, joka takaa esimerkiksi nopean kartan piirtämisen sekä erinomaiset verkkoyhteydet ja videoiden jakelun. Sisäisen Wi-Fi-tekniikan avulla voit pariliittää laitteen maksuttomaan ActiveCaptain® -sovellukseen, jotta voit käyttää esimerkiksi OneChart™-tietoja, älykkäitä ilmoituksia1 ja Garmin Quickdraw™ -yhteisön tietoja. Videoiden suoratoistoa voi hallita myös langattomasta GC™ 100 -kamerasta ja VIRB®-actionkameroista. Lisäksi sisäisellä langattomalla ANT-tekniikalla saat suoran yhteyden quatix® -veneilykelloon, gWind™ Wireless 2 -tuulianturiin ja langattomiin kaukosäätimiin.

Verkkoon liitettyjä luotaimia, tutkia, kameroita, tallennusvälineitä ja digitaalisia kytkentöjä voi käyttää erikseen tai yhdistettynä SmartMode-asemanhallintaan. SmartMode-järjestelmän kautta saat tarvitsemasi tiedot nopeasti yhdellä kosketuksella, mikä helpottaa selviytymistä stressaavista tilanteista, kuten kiinnittymisestä laituriin.

Garmin SailAssist -ominaisuus antaa keskeisen tärkeitä tietoja ja sisältää kilpailua edeltävän opastuksen. Muita purjehdusominaisuuksia ovat suuntaviivat, parannettu tuuliruusu, keulaviiva ja suuntaviiva pohjaan nähden, tosituulen tietokentät sekä vuorovesien/virtausten/ajan liukusäädin. Mittarinäytöistä näet tarvittavat tiedot yhdellä silmäyksellä. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi tosituulen ja suhteellisen tuulen kulma, virran suunta ja nopeus, todellinen tai suhteellinen tuulennopeus, vaaka- ja pystysuuntaiset kaaviot sekä tietopalkki, jonka tietokenttiä voi muokata.

Lataamalla ActiveCaptain-sovelluksen älypuhelimeen tai tablettiin voit hallinnoida veneilykokemustasi sijainnistasi riippumatta matkojen suunnittelusta ja kalastuskilpailuun valmistautumisesta ohjelmistojen päivittämiseen ja karttojen ostamiseen.

Ominaisuudet:
• Mitat 25,9 x 20,5 x 7,5 cm
• Näytön koko, LxK 21,8 cm x 13,7 cm, WUXGA; 1920 x 1200 px
• Näytön tyyppi IPS-kosketusnäyttö (häikäisyä estävä pinta)
• Paino 2,4 kg
• Vesiluokitus IPX7

Tuetut taajuudet kaikuanturin mukaan :
• Perinteinen: 50/200, 77/200, 83/200
• Yksikanavainen CHIRP: 40–250
• Kaksikanavainen CHIRP: 40–250
• SideVü/ClearVü: CHIRP 260/455/800
• Ultra High-Definition ClearVü: 0,8 MHz (800 kHz), CHIRP-alue: 760–880 kHz
• Ultra High-Definition SideVü: 1,2 MHz (1 200 kHz), CHIRP-alue: 1 060–1 170 kHz
• Lähetysteho 1 kW ; 1 kW CHIRP

Paketti sisältää:
• GPSMAP® 8410xsv laite
• Virtajohto
• NMEA 2000® -laitekaapeli
• NMEA 2000 -T-liitin
• Nupillinen asennusteline
• Upotusasennussarja
• Aurinkosuojus
• Trimmausosaan napsautettavat kannet
• Oppaat

Huom! Paketti ei sisällä anturia. GPSMAP® 8410xsv yhdistelmälaite tukee alan johtavia luotaimia, kuten kaksikanavaisia perinteisiä 1 kW:n skannaavia CHIRP-, CHIRP ClearVü- ja CHIRP SideVü -luotaimia sekä skannaavaa Ultra High-Definition -luotainta (Black Box -laitetta ei tarvita). Lisäksi se tukee koko Panoptix™-luotainvalikoimaa (kaikuanturit myydään erikseen).

Tuotemerkki Garmin
Takuuaika 2-vuotta

Garmin GPSMAP 8410xsv yhdistelmälaite
Pikazoom: vie kursori kuvan päälle

tuotesivu_vasenkuva

tuotesivu_alalistaus

Vene-elektroniikkatuotteiden huolto ja tuki:

C-MAP, Lowrance, Simrad, Navionics ja MotorGuide:

09-27904665
lowrance@opm.fi

Humminbird, Minn Kota:

014 8207722
service@normark.fi

Deeper:

045 1381857
info@wakefishing.com
Garmin:

09 69379758
marinesupport@garmin.fi

Raymarine:

020 7619937
support.fi@raymarine.com

Tuotearviot » Kysymykset & vastaukset »

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja