Kalastus-verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Valitse ensin tarvittavat valinnat (väri, koko tms.) nähdäksesi tuotteen saatavuuden
Verkkokauppa:

Humminbird SOLIX 15 CHIRP MEGA SI+ GPS G2 yhdistelmälaite

4 689,99 €

5 999,99 €

alk. 163 € /kk »

Lisää tuote:
Saatavuus:

Verkkokauppa: Tilaustuote (7-14 arkipäivää)

Myymälä: Ei tällä hetkellä saatavilla

Esittely » Lisämateriaalit » Toimitustavat »

Humminbird SOLIX 15 CHIRP MEGA SI+ GPS G2 yhdistelmälaite

Tuotenumero: 082324053580

tuotesivu_esittelykuva

Muista myös näytönsuojat ja asennustelineet!

Happy Angler -kalastusverkkokaupasta löydät merkki -ja mallikohtaiset näytönsuojukset. Valikoimassamme on myös suositut RAM:min telineet, asennustarvikkeet sekä suosituimpien brändien kaapelit. Tutustu laajaan valikoimaan tästä.

Jättiruutuisessa Humminbird SOLIX™ -kaikuluotaimessa on uudistettu Cross Touch® -käyttöliittymä, kaikuluotainkuvan tarkkuuden uudelle tasolle nostava MEGA+ Imaging™ -teknologia digitaalisella Dual Spectrum CHIRP 2D-luotauksella, AutoChart® LIVE -ohjelmisto omien karttojen tekoon mm. vesikasvillisuuden ja pohjankovuusnäytön kanssa. Lisäksi One-Boat Network -järjestelmä esimerkiksi i-Pilot® LINK™ -yhteyttä varten, minkä avulla saat veneesi seuraamaan vaikkapa AutoChart LIVEllä tehtyä pohjankovuuskäyrää pitkin. SOLIX-laitteet ovat täysin yhteensopivia Humminbird ONIX -sarjan laitteiden kanssa.

MEGA+ Imaging laajentaa megahertsiluokan Imaging-teknologian jopa 2,5x suuremmalle alalle ja 20 % tarkemmmaksi kuin aiempi MEGA Imaging. MEGA Side Imaging+ (MSI) ja MEGA Down Imaging+ (MDI) -luotauksilla tunnistat ja näet vedenalaiset rakenteet ja muodot veneesi alla valokuvamaisen tarkasti. Voit erottaa kuvasta jopa eri kalalajit!

Dual Spectrum CHIRP 2D-luotaus - näe kaloja ja yksityiskohtia, jotka aiemmin ovat edellyttäneet kalliimpia lisäantureita. Dual Spectrum CHIRP tarjoaa Humminbird-kaikuluotaimen mukana tulevalla vakioanturilla enemmän ja yksityiskohtaisempia kalakaaria, tarkempaa kaikuluotainkuvaa, vähemmän kohinaa ja roskia sekä mahdollisuuden luodata suurempia syvyyksiä. Dual Spectrum CHIRP käyttää laajakaistaisia taajuusalueita kaikuluotainsignaalin tuottamiseen.

AutoChart LIVE Kartoita käyttämäsi vesistöalueet tarkalla Humminbird AutoChart LIVE:n avulla. Sen avulla pystyt luomaan ja räätälöimään karttoja oman makusi mukaan. Ja tämä kaikki tapahtuu reaaliajassa - parilla napin painalluksella! Tee äärimmäisen tarkkoja kartta-aineistoja myös alueista, joista ei ole olemassa mitään pohjakarttaa. Tee AutoChart LIVE-karttaa haluamallasi tarkkuudella. Esim. syvyyskäyrien tiheys, syvyysalueiden korostusväritys ja veden pinnan korkeuden korjaus.
Live on live!

One-Boat Network tarkoittaa saumatonta yhteistyötä Humminbird-kaikuluotaimien ja esim. Minn Kota i-Pilot LINK -yhteensopivan sähkökeulamoottorin kanssa. Voit esimerkiksi käskeä sähkömoottorisi seuraamaan AutoChart LIVEllä tehtyjä syvyyskäyriä pitkin ja itse keskittyä kalastukseen. Myös ankkurointi, joko i-Pilot-taivasankkurointi tai Minn Kota Talon -matalavesiankkurointi, käy parin näppäimen painalluksella minkä tahansa One-Boat Network -laitteen avulla!

15" HD kosketusnäyttö tarjoaa mahdollisuuden käyttää useampaa ruutunäkymää selkeästi samanaikaisesti kätevillä kosketuskomennoilla. Ruutunäkymät ovat muokattavissa halutun sisältöiseksi ja voit vaikkapa zoomailla niiden sisältöä helposti - tila ja tarkkuus ei tältä näytöltä lopu kesken!

Ominaisuudet:
•MEGA+ Imaging
•Dual Spectrum CHIRP 2D-kaikuluotaus
•AutoChart LIVE - luo omat reaaliaikaiset karttasi
•Bluetooth ja Wi-Fi
•Uudistettu CrossTouch™ -käyttöliittymä
•Sisäinen GPS, jälki- ja karttaplottaus
•Navionics-yhteensopiva
•Muistikortin tyyppi: SD
•Monikosketusnäyttö: TFT, 65000 väriä. 1280x800 px
•Anturi: XM 14 HW MSI T (Dual Spectrum CHIRP, MEGA+ Down Imaging ja MEGA+ Side Imaging)
•One-Boat Network: 360 Imaging, tutka, 5-porttinen Ethernet-kytkin, Minn Kota i-Pilot Link
•Kaksisuuntainen NMEA2000
•AIS-yhteensopiva
•Max.Syvyys 366m. Teho 1000/8000W
•Ethernet

Kielet: Bulgaria, kroatia, tshekki, tanska, hollanti, englanti, viro, suomi, ranska, saksa, kreikka, unkari, italia, latvia, liettua, norja, puola, portugali, venäjä, espanja, ruotsi, turkki, yksinkertainen kiina, japani, korea, perinteinen kiina.

Tuotemerkki Humminbird
Takuuaika 2-vuotta

Humminbird SOLIX 15 CHIRP MEGA SI+ GPS G2 yhdistelmälaite
Pikazoom: vie kursori kuvan päälle

tuotesivu_vasenkuva

tuotesivu_alalistaus

Vene-elektroniikkatuotteiden huolto ja tuki:

C-MAP, Lowrance, Simrad, Navionics ja MotorGuide:

09-27904665
lowrance@opm.fi

Humminbird, Minn Kota:

014 8207722
service@normark.fi

Deeper:

045 1381857
info@wakefishing.com
Garmin:

0800-913381
marinesupport@garmin.fi

Raymarine:

020 7619937
support.fi@raymarine.com

Tuotearviot » Kysymykset & vastaukset »

footer_content_ha

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja